Relatiegeschenken Alblasserdam

Wijn is ideaal als je bedrijf relatiegeschenken wil uitdelen. Veel bedrijven delen relatiegeschenken uit. Soms gaat het om eenvoudige ‘hebbedingen’, maar ook wijn is zeer populair als relatiegeschenk, meestal voor het personeel of voor gewaardeerde zakelijke relaties. Een goede fles wijn wordt doorgaans door een grote groep mensen gewaardeerd als relatiegeschenk. Je kunt kiezen voor 1 fles wijn of voor een kist met 2 of 3 flessen, relatiegeschenken Alblasserdam.

Bestel tijdig relatiegeschenken als het om grotere aantallen gaat

In principe is natuurlijk elke wijn geschikt als je relatiegeschenken wilt geven. Je kunt er bijvoorbeeld wel voor kiezen om verschillende wijnen in te kopen om te kunnen weggeven. Dan kun je de wijn afstemmen op de ontvanger. Als je weet dat iemand liefhebber is van rode wijn dan geef je een mooie rode wijn cadeau. Heeft iemand de voorkeur voor witte wijn dan heb je de keuze uit een lekkere zoete witte wijn of een smaakvolle droge witte wijn. In de zomer kun je ook heel goed een mooie fles roséwijn cadeau geven aan je zakenrelaties of medewerkers.

Kies mooie wijnen uit voor je relatiegeschenken

Natuurlijk kun je online wijn kopen voor relatiegeschenken. Maar is het niet veel leuker om samen met een aantal collega’s of met het management deel te nemen aan een wijnproeverij om op die manier de wijn of wijnen uit te zoeken die je aan je relaties of medewerkers wilt geven? Je kunt hiervoor een proeverij afspreken bij De Wijngenoten in Ridderkerk. Tijdens de wijnproeverij wordt een aantal wijnen gepresenteerd in een vooraf afgesproken prijsklasse waaruit een keuze kan worden gemaakt. Deze wijnen kun je vervolgens bestellen en ophalen of laten bezorgen in de regio Ridderkerk.

Toon je waardering met een mooie fles wijn

Een gewaardeerde zakenrelatie wil je laten blijken dat je de samenwerking op prijs stelt. Een goede klant wil je graag behouden. Om dat te bereiken kun je je belangrijke relaties verrassen met een goede fles wijn als relatiegeschenk. Als je weet dat de ontvanger liefhebber is dan kies je de fles uiteraard met nog meer zorg uit. Maar hoe dan ook moet wijn die als relatiegeschenken wordt weggegeven natuurlijk van goede kwaliteit zijn. Die koop je niet even op een vrijdagmiddag bij de supermarkt, daarvoor ga je naar een slijterij waar de wijn met passie en verstand van zaken wordt verkocht.

Breng een bezoek aan De Wijngenoten voor je relatiegeschenken

Wil je een goede wijn inkopen om cadeau te geven aan relaties? Bezoek dan De Wijngenoten in Ridderkerk. Hier vind je een ruim assortiment wijnen uit alle windstreken van de wereld waar er zeker 1 of meer tussen zitten die in de smaak vallen bij al je belangrijke relaties of de medewerkers van je bedrijf. Laat de wijn extra feestelijk inpakken om er een echt cadeau van te maken en succes is bijna verzekerd als je er iemand mee gaat verrassen. Wijn als relatiegeschenk is één van de meest gegeven cadeaus, dit zegt al genoeg over de vraag of het in de smaak zal vallen. Relatiegeschenken Alblasserdam.

Wij bezorgen ook aan huis/bedrijf.

KVK : 69744386

Bedrijfs Informatie:

Privacy Verklaring
Cookiebeleid
Disclaimer
SSL Certificaat

Social media

Nieuwsbrief

VAKANTIESLUITING:

maandag 8 juli t/m donderdag 25 juli 2024

15 augustus GESLOTEN

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di:09:30 – 17:30
WO: 09:30 – 17:30
DO:09:30 – 17:30
VR:09:30 – 19:00
ZA: 09:30 – 17:00