Whiskey van de Maand:

4 karaktervolle whiskies van The Islay Boys

Nu ter introductie 10% extra korting op onderstaande prijzen

- Flatnöse Blended Scotch Whisky 43% Un-Chillfiltered Small Batch
Rich with hints of pepper & smoke
Prijs € 32,99 per fles

- Flatnöse Blended Malt Scotch Whisky 46% Un-Chillfiltered Small Batch
Lightly peated, hints of honey & citrus
Prijs € 42,99 per fles

- Bårelegs Highland Single Malt Scotch Whisky 46% Un-Chillfiltered Small Batch
Heather notes with delicate peat smoke
Prijs € 49,99 per fles

- Bårelegs Islay Single Malt Scotch Whisky 46% Un-Chillfiltered Small Batch
Peated & crisp with a subtle sweetness
Prijs € 53,99 per fles

Maandwijnen januari

Prijs € 7,99 per fles nu € 7,19 (= 10% korting) Doosprijs €40.
Combineren mogelijk.

Rode wijn:
Merlot Principe di Granatey

Druivenras:
100% Merlot

Wijngaard:
De wijngaarden liggen verspreidt op de heuvels tussen de plaatsen Marsala en Salemi op zo´n 200 meter boven zee niveau. Hier bestaat de grond voornamelijk uit klei.

Karakteristiek:
Donker rood van kleur met paarse reflexen. Heerlijk geurend naar rode kersen en karamel. De smaak is zwoel met tonen van jam en bosfruit. Verder is de wijn bijzonder zacht en fruitig waardoor de wijn lekker toegankelijk is. In de afdronk vinden we vooral sappig zoet rood fruit.

Wijn spijscombinatie:
Uitstekende wijn voor bij de dagelijkse gerechten maar in het bijzonder bij pasta gerechten zoals spaghetti bolognese, lasagne en verse pizza’s. Ook een perfecte begeleider voor bij de barbecue en dan licht gekoeld schenken.Serveer temperatuur: 17-18 gr. C .

Witte wijn:
Pinot Grigio Principe di Granatey

Druivenras:
100% Pinot Grigio

Wijngaard:
De wijnranken liggen vrij hoog op de heuvel van het plaatsje Salemi op zo´n 500 meter boven zee niveau. Hier bestaat de grond voornamelijk uit kalksteen en is zeer krijtachtig.

Karakteristiek:
Helder geel met groene schakeringen. De neus heeft geuren van honing, wilde bloesem en wit fruit. De smaak is droog met lichte kruidigheid en mineralige accenten. Verder is de wijn bijzonder fris en fruitig in de afdronk.

Wijn spijscombinatie:
Uitermate goed als borrel wijn bij diverse tapas, maar ook bij diverse salades en verse half zachte kazen. Serveertemperatuur: 10-12 graden C.