Privacy Verklaring

De Wijngenoten Ridderkerk hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy verklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. De Wijngenoten Ridderkerk houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

- Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in deze Privacy verklaring;
- Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
- Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
- Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
- Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
- Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als De Wijngenoten Ridderkerk zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van onze Privacy verklaring, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via onderstaande contactgegevens:

De Wijngenoten Ridderkerk
Geerlaan 7
2981 AP Ridderkerk
info@dewijngenotenridderkerk.nl

Waarvoor verwerken wij persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden door De Wijngenoten Ridderkerk verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden:

- Om een overeenkomst met u te kunnen aangaan;
- Het versturen van nieuwsbrieven en uitnodigingen.

Voor de bovenstaande doelstellingen kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u vragen:

- Voornaam;
- Tussenvoegsel
- Achternaam
- E-mailadres
- Geslacht
- Adresgegevens
- Telefoonnummers
- Bankrekening gegevens (voor automatisch incasso)
- Bedrijfsnaam
- Rechtsvorm
- KvKnummer
- BTWnummer
- IP Adres

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

- Het verzorgen van domeinregistraties;
- Het verzorgen van SSL certificaat registraties
- Het verzorgen van de (financiële) administratie;
- Het verzorgen van nieuwsbrieven en uitnodigingen.

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee wij geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien jij ons hier schriftelijk toestemming voor geeft. Mogelijk verstrekken wij persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU. Dit beperkt zich tot partijen waarbij het in belang van de overeenkomst noodzakelijk is. (denk aan domeinregistraties en SSL certificaten)

Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Bewaartermijn

De Wijngenoten Ridderkerk bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van jou te beschermen tegen onrechtmatige verwerking. Zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

- Alle personen die namens De Wijngenoten Ridderkerk van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
- We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
- We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;
- Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
- We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;
- Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens, welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons, of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen niet uit, dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy bescherming.

Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact met ons op! info@dewijngenotenridderkerk.nl

‘Vino pellite curas’

Telefoon nr.

0180-769 235


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Cookiebeleid van De Wijngenoten Ridderkerk

De Wijngenoten Ridderkerk gebruikt cookies om het gebruik van onze website voor u aangenamer te maken, te analyseren en om de inhoud van de website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Om uw privacy te waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van uw bezoek(en) aan onze website te verbeteren, vinden wij het belangrijk dat u weet hoe en waarom wij cookies gebruiken. Op deze pagina geven wij u zo veel mogelijk informatie over de cookies die wij inzetten.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine (tijdelijke) tekstbestanden die worden opgeslagen op uw pc, laptop, smartphone of tablet. Vrijwel alle websites gebruiken deze. Dankzij cookies hoeft u niet steeds dezelfde informatie in te voeren of te downloaden wanneer u bij ons terugkomt. Daarnaast helpt het ons te zien hoe onze website gebruikt wordt en hoe wij onze website verder kunnen verbeteren. U bent vrij om cookies uit te schakelen. Houd er dan wel rekening mee dat de website niet optimaal kan werken.

Functionele of noodzakelijke cookies

Functionele cookies zorgen ervoor dat onze website correct functioneert. Denk bijvoorbeeld aan:

• het onthouden van informatie die u invult op de verschillende pagina’s tijdens invullen van bijvoorbeeld een contactformulier, zodat u niet steeds al uw gegevens opnieuw hoeft in te vullen

• het doorgeven van informatie van de ene pagina aan de volgende pagina, als u veel gegevens moet invullen bij een contactformulier

• het opslaan van voorkeuren, zoals locatie

• het uitlezen van je browserinstellingen om onze website optimaal op jouw beeldscherm te kunnen weergeven

• het opsporen van misbruik van onze website en diensten, door bijvoorbeeld een aantal opeenvolgende mislukte inlogpogingen te registreren

• het aanbieden van de mogelijkheid om inloggegevens op te slaan, zodat je die niet elke keer opnieuw hoeft in te voeren

Google Analytics

De Wijngenoten Ridderkerk verzamelt automatisch gegenereerde informatie over uw surfgedrag tijdens het gebruik, door gebruik van Google Analytics. Hiermee wordt inzichtelijk gemaakt hoe onze website gebruikt wordt en hoe wij deze verder kunnen verbeteren. Deze informatie bestaat onder meer uit uw IP-adres en het type browser (het computerprogramma om internetpagina’s mee te kunnen bekijken) waarvan u gebruik maakt. Wij kunnen een IP-adres nooit terugleiden tot een bepaalde gebruikers.

Hoe kunt u cookies weigeren?

In uw browser kun u instellen welke cookies moeten worden geaccepteerd. U kunt alle of alleen bepaalde cookies weigeren. Het kan zijn dat wanneer u alle cookies weigert, bepaalde functionaliteiten niet meer werken.

Contact

Voor vragen en of opmerking over het cookiebeleid kun u mailen naar info@dewijngenotenridderkerk.nl

Sluiten