De man achter ‘De Wijngenoten’

De man achter de wijngenoten is Robert Jan Lips, die na 30 jaar professioneel met wijn in restaurant en wijnhandel, in binnen- en buitenland, is neergestreken in zijn geboorteplaats Ridderkerk. Vinoloog & Liquorist van de Wijnacademie, gepassioneerd verteller, fervent proever, met een neus voor wijn en whisky.

De selectie van onze wijnen en dranken wordt geheel door ons zelf gedaan, onafhankelijk, eigenwijs, zonder enige verplichtingen aan toeleveranciers of inkooporganisaties. Ook is er veel aandacht in het assortiment voor biologische, biodynamische, sustainable en terra vitis wijnen: natuurlijk genieten! Regelmatig organiseren we thema wijn- en whiskyproeverijen waarvoor men zich kan inschrijven. Elk weekend zijn er diverse open wijnen te proeven.

‘Wine and friends make a great blend.’

Wijn/spijs combinaties

Als gediplomeerd Vinoloog van de Wijnacademie adviseer ik u graag een passende wijn bij elk gerecht of andersom; een passend gerecht bij elke wijn! Kom gerust langs met uw menu voor een vrijblijvend advies betreffende de wijnkeuze.

Ook organiseren wij (ook op verzoek) thema-proeverijen; waaronder kaas/wijnproeverijen. Wist u trouwens dat ook gedistilleerd zoals cognac & whisky zich goed laat combineren met een kaasplankje of zoet nagerecht.

Relatiegeschenken/kerstpakketten

Wij verzorgen & versturen voor u op maat gemaakte relatiegeschenken alsook kerstpakketten in binnen- en buitenland.