Wijn- en Whiskyproeverijen

Iedere maand organiseren wij (ook op verzoek) een thema wijnproeverij. Voorbeeld van diverse thema’s: kaas/wijn; Italië; Spanje; proef de lente; eindjaar.

Ieder kwartaal organiseren wij (ook op verzoek) een thema whiskyproeverij. Bijvoorbeeld met als thema: peated; age does matter?!; bourbon barrel versus sherry barrel; verschillende whisky regio’s.

Dit zijn gezellige, informele avonden in onze winkel met maximaal 24 gasten.

Wijnproeverij: We beginnen met een welkomstdrankje. Als iedereen binnen is en plaats heeft genomen serveren wij 4 rondes van 2 verschillende wijnen met daarbij bijpassende hapjes.

Whiskyproeverij: We beginnen met een welkomsdram. Als iedereen binnen is en plaats heeft genomen serveren wij 7 verschillende whiskies met diverse snacks.

Beste klanten,

Door de meest recente ontwikkelingen rondom het Covid-19 virus gelden er helaas toch nog een groot aantal beperkende maatregelen, waardoor al onze proeverijen en evenementen voorlopig stil liggen.
Zodra weer mogelijk zullen wij nieuwe proeverijen inplannen.
Volg hiervoor onze socialmedia-kanalen (website/FB/Instagram/nieuwsbrief).

Wij hopen op je begrip en wensen jullie een goede gezondheid.

Robert Jan & Anke

Geerlaan 7
2981 AP Ridderkerk

VAKANTIESLUITING:
3 t/m 17 augustus

Wij bezorgen ook aan huis/bedrijf.

Gratis bezorging vanaf € 50,00 in de regio

Ridderkerk, Barendrecht, Zwijndrecht,
Hendrik-Ido-Ambacht en Rotterdam Zuid.

KVK : 69744386

Bedrijfs Informatie: