Wijn- en Whiskyproeverijen

Iedere maand organiseren wij (ook op verzoek) een thema wijnproeverij. Voorbeeld van diverse thema’s: kaas/wijn; Italië; Spanje; proef de lente; eindjaar.

Ieder kwartaal organiseren wij (ook op verzoek) een thema whiskyproeverij. Bijvoorbeeld met als thema: peated; age does matter?!; bourbon barrel versus sherry barrel; verschillende whisky regio’s.

Dit zijn gezellige, informele avonden in onze winkel met maximaal 24 gasten.

Wijnproeverij: We beginnen met een welkomstdrankje. Als iedereen binnen is en plaats heeft genomen serveren wij 4 rondes van 2 verschillende wijnen met daarbij bijpassende hapjes.

Whiskyproeverij: We beginnen met een welkomsdram. Als iedereen binnen is en plaats heeft genomen serveren wij 7 verschillende whiskies met diverse snacks.

Beste klanten,

Wanneer de anderhalvemeter maatregel komt te vervallen hopen wij in september onze ‘sitdown’ proeverijen weer te organiseren.

Volg hiervoor onze socialmedia-kanalen (website/FB/Instagram/nieuwsbrief).

Wij hopen op je begrip en wensen jullie een goede gezondheid.

Robert Jan & Anke

Geerlaan 7
2981 AP Ridderkerk

Wij bezorgen ook aan huis/bedrijf.

Gratis bezorging vanaf € 50,00 in de regio

Ridderkerk, Barendrecht, Zwijndrecht,
Hendrik-Ido-Ambacht en Rotterdam Zuid.

KVK : 69744386

Bedrijfs Informatie: